Allround witgoed specialist
Onderhoud en reparatie aan al uw witgoed apparatuur

Service

Bij de Allround witgoed specialist kunt u een all-in prijs verwachten van €79,99 euro bij bezoek (binnen 35 km van ons kantoor in zwanenburg, zie maps in de home pagina), waarbij alle werkzaamheden zijn inbegrepen van diagnose tot reparatie die nodig zijn om de meeste storingen en/of reparaties op te lossen in de eerste 30 minuten. Bij grote werkzaamheden zoals het inbouwen van een vaatwasser of het repareren van een intern en essentieel onderdeel waarbij langer dan 30 minuten arbeid nodig is, komen er natuurlijk kosten bij. Als u niet zeker weet of de werkzaamheden binnen 30 minuten vallen of u wil precies weten wat de kosten zullen worden, kunt u het beste het offerte formulier invullen of ons direct bellen of appen naar 06-21621528.

Ook zullen wij vermijden om reparaties of werkzaamheden te doen die meer dan €250 kosten. Omdat we van mening zijn dat vervanging in dat geval het voordeligste uitkomst is.

De onderhoud en reparatie werkzaamheden worden direct bij u verricht, zodat u meteen met uw apparaat verder kan en niet hoeft te wachten om uw apparaat te gebruiken, waarbij alleen in uitzonderlijke gevallen het apparaat naar de garage moet voor reparatie. Uiteraard word u daarvan op de hoogte gesteld en van de kosten. Soms kan het ook zijn dat een onderdeel niet meer werkt en dus vervangen moet worden, daarbij wordt de klant precies op de hoogte gesteld van de nodige kosten voor de vervanging zijn, waarbij de vervanging alleen doorgang kan vinden mits u akkoord gaat.

Verschillende bedrijven hanteren verschillende prijzen aan de hand van de locatie, werkzaamheden en de  beschikbare monteurs. Maar bij de Allround witgoed specialist kunt u zeker zijn van één vaste prijs bij aankomst mits u in 35 km van Zwanenburg bent. Als u meer dan 35 km ver woont kunt u natuurlijk nog steeds een offerte aanvragen of bellen wat de kosten zullen zijn. Voor mensen die binnen 10 km van ons kantoor wonen of in Zwanenburg geldt een voordelige all-in prijs van €64,99 bij bezoek, mocht u een Kilometer of twee verder zijn kunnen we altijd samen op een flexibele uitkomst komen.


Bellen
Map
Info