Allround witgoed specialist
Onderhoud en reparatie aan al uw witgoed apparatuur

Prijs opbouw

Wij begrijpen dat u graag een idee wilt krijgen van de kosten voor de reparatie van uw witgoedapparaat. Omdat de kosten kunnen variëren op basis van verschillende factoren, kunnen wij geen exacte prijzen weergeven op onze website.
Onze tarieven zijn echter transparant en we bieden altijd een duidelijke offerte voordat we met de reparatie beginnen. De factoren die de kosten van onze diensten kunnen beïnvloeden, zijn onder andere:

  • De aard van het probleem: sommige reparaties zijn eenvoudiger dan andere en vereisen minder tijd en onderdelen.
  • Het type apparaat: de kosten voor het repareren van een koelkast kunnen bijvoorbeeld verschillen van die voor een wasmachine of een oven.
  • De merk- en modelspecificaties: sommige merken en modellen vereisen specifieke onderdelen die duurder kunnen zijn.
  • De locatie: afhankelijk van de afstand tot uw woning kunnen reiskosten van toepassing zijn.

Omdat we niet een groot bedrijf zijn, kunnen we makkelijker en persoonlijker contact opnemen met onze klanten. Daarbij kunnen we ook onze kosten laag houden waardoor onze tarieven concurrerend zijn. Dat neemt niet weg dat we er altijd naar streven om onze klanten de best mogelijke service te bieden. We werken met een ervaren en gecertificeerde monteur die zich inzet voor het leveren van hoogwaardige en betrouwbare reparaties.
Als u graag een offerte wilt ontvangen voor uw specifieke reparatie, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de beste oplossing voor uw witgoedproblemen.

Service

De onderhoud en reparatie werkzaamheden worden direct bij u verricht, zodat u meteen met uw apparaat verder kan en niet hoeft te wachten om uw apparaat te gebruiken, waarbij alleen in uitzonderlijke gevallen het apparaat naar onze garage moet voor reparatie. Uiteraard wordt u daarvan op de hoogte gesteld en van de kosten. Soms kan het ook zijn dat een onderdeel niet meer werkt en dus vervangen moet worden, daarbij wordt de klant precies op de hoogte gesteld van de kosten voor de vervanging, waarbij de vervanging alleen doorgang kan vinden mits u akkoord gaat.Bellen
Map
Info