Allround witgoed specialist
Onderhoud en reparatie aan al uw witgoed apparatuur

Diensten van de Allround Witgoed Specialist

Wasmachine reparatie

Als uw wasmachine niet meer goed werkt, kan dit voor veel ongemak zorgen. Bij de Allround witgoed specialist helpen wij u snel en professioneel met het repareren van uw wasmachine, of het nu gaat om een kapotte motor, een verstopte afvoer of een storing in het programma.

Vaatwasser reparatie

Een vaatwasser is een onmisbaar apparaat in de keuken, dus wanneer deze kapot gaat, wilt u dat het zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Bij de Allround witgoed specialist hebben we ervaring met het oplossen van veelvoorkomende problemen, zoals een verstopte afvoer, een defect verwarmingselement of een kapotte waterpomp.

Koelkast reparatie

Een defecte koelkast kan zorgen voor bedorven eten en dranken, en dat is natuurlijk niet wat u wilt. Gelukkig kunt u bij de Allround witgoed specialist terecht voor een snelle en professionele reparatie van uw koelkast, of het nu gaat om een defecte thermostaat, een lekkage of een kapotte compressor.

Oven reparatie

Als uw oven niet meer goed werkt, kunt u geen lekkere maaltijden meer bereiden. Daarom kunt u bij de Allround witgoed specialist voor het repareren van uw oven, ongeacht het merk of model. Of het nu gaat om een kapotte verwarmingselement, een defecte thermostaat of een probleem met de ventilator, wij hebben de juiste oplossing.

Droger reparatie

Een droger die niet meer werkt, kan voor veel frustratie zorgen. Bij de Allround witgoed specialist kunt u terecht voor een professionele reparatie van uw droger, of het nu gaat om een defecte motor, een verstopte afvoer of een probleem met de bediening.

Overige diensten

Naast onze reparatieservices bieden wij ook andere diensten aan, zoals het installeren van nieuwe apparaten, het onderhouden van uw witgoed en het geven van advies over hoe u uw apparaten het beste kunt onderhouden. Neem contact met ons op voor meer informatie.


Bellen
Map
Info